woensdag, 16 oktober 2019

Kerkomroep en cassetterecorder
De diensten en belangrijke vergaderingen worden via Kerkomroep uitgezonden. Ook diensten van de afgelopen 2 maanden zijn via kerkomroep te beluisteren. Kerkomroep is te ontvangen via internet: www.kerkomroep.nl. Als u niet over internet beschikt is het mogelijk om een ontvanger te huren waarmee u via de telefoonlijn de diensten kunt beluisteren. Elke zondag worden de kerkdiensten ook opgenomen op een cassetteband. Voor zieken en bejaarden is er een cassetterecorder beschikbaar. Maar ook als u een zondag de diensten moest missen of wanneer u een preek nog wel een keer wilt horen kunt u hiervan gebruik maken.

Beamer
In de eredienst wordt gebruik gemaakt van een beamer. Te zingen liederen maar ook schriftlezingen en mededelingen worden geprojecteerd. Een team van veelal jongere gemeenteleden draagt zorg voor de bediening.
Coördinator is Bennie v.d Heide.
Aanvraag bijzondere diensten
Huwelijks-, dank- en gebedsdiensten dienen voor de goede orde 1 maand van te voren aangevraagd te worden bij de voorzitter van de kerkenraad: A. van Lingen, of via één van de ouderlingen.

Kerkblad 'Foarearst'
Onze gemeente heeft een eigen kerkblad, genaamd Foarearst, dat wekelijks op vrijdag verschijnt. Als tegemoetkoming in de kosten wordt een bijdrage gevraagd van € 11,50 per jaar (postabonnees € 21,50). Heeft u nog geen abonnement, dan kunt u dit aanvragen bij: Hessel Romkes, Nieuw ingekomenen ontvangen de Foarearst de eerste 6 weken gratis. Ook wordt het kerkblad digitaal verstuurd. Aanvragen bij:
Kopij voor het kerkblad ook naar bovenstaand adres. Voor plaatsing in dezelfde week a.u.b. inleveren uiterlijk woensdagavond 19.00 uur.

Website www.GereformeerdekerkTwijzelerheide.nl of www.GKTW.nl.

Content voor de website kunt u sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de vermelding Wegsite op de eerste regel.